+36 1 445 2644  |  Kapcsolat
RólunkAz Invicta Media tartalommarketing-ügynökség szakemberei 15 éves kiadói és kommunikációs tapasztalatukkal, naprakész tudásukkal segítik a vállalatok tartalomfókuszú kommunikációját.KOMMUNIKÁCIÓS ÉS KIADÓI HÁTTÉR

Kommunikációs ügynökségként fontosnak tartjuk ügyfeleink és célcsoportjuk igényeinek megértését, majd megfelelő kiszolgálását. Tudjuk, hogyan kell stratégiát alkotni és hatékonyan üzenetet eljuttatni egy adott közönséghez.

Könyv- és lapkiadóként tudjuk, hogyan kell elkészíteni egy igényes kiadványt a tartalom tervezésétől és előállításától a gyártási folyamatokon át egészen a disztribúcióig.

Mindezek mellett csapatunk rendelkezik azzal a programtervezői és programozói tudással is, amitől életre kel egy honlap, működőképessé válik egy többlépcsős internetes értékesítési folyamat vagy egy online tréningfelület.

Az Invicta Media ezt a teljes szolgáltatáscsomagot szállítja ügyfeleinek átgondoltan, hatékonyan, gyorsan és igényesen.

MIÉRT SZERETNEK VELÜNK DOLGOZNI AZ ÜGYFELEK?
  • Gyakorlatiasak, felkészültek és rugalmasak vagyunk.
  • Gyorsan dolgozunk.
  • Van amikor kreatív műhely vagyunk, van amikor háttéremberként végezzük a ránk bízott feladatokat.
  • Folyamatosan képezzük magunkat.
  • Árazásunk fair és transzparens.

15 ÉVE A SZAKMÁBAN

1999-ben egy belső terjesztésű ingatlanos hírlevél szerkesztésekor találkoztunk először a tartalommarketinggel, bár akkor még fogalmunk sem volt arról, hogy ennek a kommunikációs aktivitásnak tartalommarketing a neve.

Később lapkiadással foglalkoztunk, majd könyvkiadással és kommunikációs ügynökségi tevékenységekkel bővítettük a portfóliót.

Az elmúlt 15 évben több mint 100 kiadvány, honlap és kommunikációs projekt megvalósításában közreműködtünk kiadóként, projektmenedzserként, tanácsadóként, szövegíróként, szerkesztőként, korrektorként.
Minden jog fenntartva © 2014-2022